Images

Minecraft İnceleme.


Merhaba arkadaslar hepinizin de aklında oldugu gibi bu aralar çok populer olan bir oyun hakkında konusacagım . Arkadaslar bu oyun ilk sürümünden bu güne o kadar şey güncellendi ki oyun resmen hayatta yaşamayı bilen insanın oyunu haline geldi. Bu oyun bu neden ile gerçek bir kullanıcı kitlesi çekti. Grafikler birazcık sorunlu ve birazcık sıkıcı olsa da zaten basit bir texturepack ile işi halledebiliriz.Oyunun içinde insanın aklına gelebilecek her şey var.

Arkadaslar konumuza grafikler ile baslıyorum. Arkadaslar herkezin bildigi gibi oyunun grafikleri çok berbat o yüzden minecraft ekibi texturepack diye bir bölüm açtı ve oyuncular pixellerle ugrasmaksızın begendikleri texturepacklerle ugrasabiliyor.Hem de neredeyse hiç ugrasmadan. Arkadaslar ben o yüzden bu texturepack işini düşünmenizi öneririm. Mesela spawnbölgesini bloklarla kaplayan oyuncular sayesinde hem grafik bugu oluyor hem de bilgisayarınız kasılıyor. Bunun olması sizi üzer. Arkadaslar bir de mümkünse eğer serverinize antilag - anticheat yükleyiniz eger serveriniz varsa. 



Bildiginiz gibi arkadaslar oyunun konusu gerçekten hayatla bagdasık olanların oyunu oldugu için birazcık insanı creative moda dogru %45'lik bir ilerletme yapıyor. Ama gerçekten oyuna birazcık doğayla alakanız varsa oyunda kendinizi çok yaşatabilirsiniz.

Yakında Güvenli Plugin İndirme Linkleri Koyulacaktır. 
YAKINDA KONU GÜNCELLENECEK.

2 yorum: