Images

Hitman Absolution İnceleme.

Merhaba arkadaslar muhtemelen bu oyunu oynuyor iseniz Hitman Blood Money'i de oynamışsınızdır. Arkadaslar Hitman bu sefer birisi tarafından ihanete ugradıgını anlıyor ve hikaye böylece baslıyor. Hitman artık ekip tarafından kötü görülüyor ve artık ekip yerine tek basına yoluna devam etmek istiyor. Ve hikaye başlıyor. İlk hedefi diana oluyor. Diana bildiginiz öldürülecek veya çalınacak şeylerin listesini alıp hitman'a sekreter görevi görerek veriyor. Hitman ve kendisinin çalıştıgı ekibi deşifre ediyor. Sonrasında da Hitman'a onun canının alınması gerektigini söyleyen bir kontrat geliyor. Her görev gibi bunu da eksiksiz yapacagından emin bir şekilde yoluna devam ediyor.



Arkadaslar ardından hemen diana'nın kaldıgı ve saklandıgı yere gidiyor orada olan her korumayı öldürüyor ve en sonunda diana'yı öldürmek kalıyor. Bu çok basit oluyor. Diana kendisini düşünmeden hemen hitmandan son istegini istiyor ve Victoria adında bir kızı ekibin bulamayacagı bir yere götürmesiz istiyor. Bu sefer de hitman bunun neden oldugunun peşine düşüyor. Ve Hitman ekip tarafından hain olarak adlandırılıp aranmaya başlıyor. 
Arkadaslar oyunun grafiklerine de bakarsak zaten söz yok. Adamlar çok iyi bir grafik sistemine sahip. Oyunda bug-lag da hiç bulamazsınız bilgisayarınız her zaman iyi oldugu surece zaten. Ama arkadaslar bu oyunu oynamak için laptop kullamamanızı öneririm. Bilgisayarınız çok ısınabilir.

HİTMAN HOME PAGE
(GİTMEK İÇİN TIKLA.)


0 yorum: