Images

Retrika Fotograf Programı



Merhaba arkadaslar bu konumuzda sizlere RETRİKA fotograf çekme - editleme programını tanıtacağım. Öncelikle demem o ki birazcık proluğa gerek yok . Her türlü insan bu programı kullanabilir. Gerçekten çok kullanışlı bir program olması ile birlikte birçok özelliği de içerisinde barındırır.Şimdi sizlere bu programın nasıl bir özellik sistemine sahip olduğunu açıklayacağım. 

Arkadaşlar öncelikle en büyük özelliklerinden biri 24 farklı düzenleme filtresine sahip olmasıdır arkadaslar bunların arasında insanın bazı görünüm kötülüklerini yok edebilme özelliklerine sahip olanları da var . Mesela kara bir lekeye sahipsiniz , bundan nefret ediyorsunuz fakat güzel bir fotografa sahip olmak istiyorsunuz. İşte size yardımcı olarak seçilmis olarak gönderilen program RETRİKA ;)

Ezik bir fotografınız var ve o fotografları canlandırmak istiyorsunuz ve hemen RETRİKA'da dermanı buluyorsunuz çünkü RETRİKA sizin fotograflarınıza canlılık vermek amacı ile resminize  mor , koyu yeşil , bahar ve kış modlarına çevirerek fotograflarınızı güzelleştiriyor. En fazla kullanılan özelliği budur arkadaslar çünkü biri ışıgı götürür biri resmi bulanıklaştırır ve benzeri bu da çok büyük bir özelliktir arkadaşlar.

Arkadaslar çok kullanılmayan ve çok beğenilmeyen bir özelliği olan zamanlayıcı özelliği cihaza zamanlayıcı yaparak fotografın istediğiniz zaman dilimi içerisinde fotografları çekmenize yarar arkadaşlar.

Arkadaslar bir özellik daha ve karartma özelliği arkadaslar. Arkadaslar karartma özelliği çok önemli değildir arkadaslar. Ama bazı dertli insanlar facebook ve benzeri sosyal paylaşım sitelerine bulanık olduklarını göstermek için fotograflarını karartırlar. Bazıları da tamamen mutlu olduklarını göstermek için yaparlar bunu bu birazcık karışık bir durumdur arkadaslar.

Arkadaslar çok kullanılan özelliklerden biri olan bir özellik daha arkadaslar. Boyama özelliği. Arkadaslar boyama özelliği kendini zevkli çok uyumlu ya da saçma resimler çizmek için kullanırlar arkadaşlar. Bu da arkadaslar çok kullanılan bir özelliği arkadaslar . Bu arada arkadaslar sizin için çok ayrıntıya girdim diye düşünüyorum bence bu kadar yeter.

İndirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

------------------------------------------------------------------

LÜTFEN
YORUM BÖLÜMÜNE GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRİNİZ

------------------------------------------------------------------
OKUDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER


1 yorum: