Images

Monaco Blogger Teması / Eski Kullandığım Tema



Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere Monaco Blogger Temasını sunacağım . Öncelikle tema yabancı temasıdır . Türk teması paylaşmaktan nefret edenlerden biriyim malesef . Çok kullanılmış ama çok güzel oluyorlar ama ne yapacaksınız . Yine gözlerimiz
ülke dışında . 

Arkadaşlar temamızı tanıtmaya en baştan başlayalım . Arkadaşlar sitenin demosu'na yukarıdan bakar iseniz tema çok sağlam görünüyor . Ama editlemesi birazcık zahmetli maalesef . Edit isteyenler Facebook adresim ile iletişime geçebilirler . Kapımız daima açık arkadaşlar . 

Arkadaşlar tema NBT tarafindan çıkarılmıştır . Aslında başka bir site tarafindan wordpress versiyonu çıkarılmıştı ama ben de şaşırdım tabi wordpress temasını nasıl blogger temasına çevirdiler onda da hayrete düşmedim değil arkadaşlar . 

Arkadaşlar şimdi size temanın neden bu kadar çok sevildiğini ve neden bu kadar çok sevdiğimi açıklayacağım. Arkadaşlar tema bu kadar çok seviliyor çünkü temanın editlenebilirliği çok kolay . Slider'ine kadar editleme şansınız var . Ara butonuna kadar kişiselleştirme yapabiliyorsunuz . Bu kadar sağlam bir temaya bence siz de sahip olmak istersiniz . Temanın sadeliği ve şıklığı sizlere kullanıcı çekebilecek emin olunuz .

DEMO  |   İNDİR

0 yorum: