Images

Batman Arkham City



Merhaba arkadaşlar ne zamandır oyun incelemesi yapmıyorduk . Şimdi sizlerle birazcık uzun bir oyun olan Batman Arkham City oyununu inceleyeceğiz . En başta bir video isterseniz izleyelim incelememizde sizi istemediğiniz bir yönlendirme de yapabilir fikriniz konusunda o yüzden en başta bir video izleyiniz.

Arkadaşlar hepinizin de bildiği gibi Batman serisinin eski oyunları çok sevilmemişti . Sevenler olsa da çok heyecanla bekleyen insan da yoktu açıkçası . Ama Batman Arkham City oyununun tanıtım videosu yayınlanır yayınlanmaz büyük bir oyuncu kitlesi kazanmaları hiç zor olmadı.

Arkadaşlar oyunu oynayıp da sevmemek mümkün olmadı açıkçası oyun yayınlandıktan sonra . Gerçekten oyunun yapımına çok emek harcanmış fakat karakterlerin güçleri ve benzeri şeyler fakat yinede oyuncu kitlesini bozacak kadar da saçma değildi arkadaşlar.

Arkadaşlar birazcık oyunun konusuna doğru açılalım . Arkadaşlar şehri karmakarışık edecek bir proje hazırlanıyor . Arkasından onlarca suçlu da cezasız kalıyor ve işte en saçma yeri ise Batman tüm suçlularla başa çıkıyor . En fazla zorlayan ise joker oluyor arkadaşlar . Bildiğiniz gibi joker Batman başladığından beri en süper suçlu . Fakat bu sefer birazcık teknolojiye doğru açıldığını söylemekten kendimi alı koymak istemiyorum açıkçası . Çünkü jokeri oyunun son parçasında yenmeye çalışıyoruz . Aslında en başta jokeri yeniyoruz . Sonra da jokerin saçma bir yaratığı ile karşı karşıya geliyoruz . Bu arada CatWoman olmasa idi Batman malesef önceki bölümlerden Tahtalı Köyü boylamıştı . Arkadaşlar CatWoman bu oyunda aslında bizim elimizde bir oyuncak gibi . Oyunu ortadan sonra iki bölüme ayırıyorlar . Batmani kurtarmak mı , Hırsızlık yapmak mı . Gerçekten böyle bir kararı kesinlikle gerçek CatWoman verse idi para ölümüne fakat oyunda çoğu oyuncu emek açısından Batman'ın yardımına koştu. Fakat birşey olup yine de iki ayrım birleştirildi arkadaşlar yoksa bölümler çok uzardı . Oyunun boyutu da buna bağlı olarak yükselebilirdi . 




Arkadaşlar son bölüme atlamış iken size şu yaratık hakkında biraz bilgi vereyim . Arkadaşlar Joker'in emrindeki bu yaratık ilk bölümlerde de karşılaşıp da fark etmediğimiz yaratıklardan biriydi . Bu oyunda ise joker gerçekten çok zeki bir insan . Çünkü ilk bölümlerde bize öldüğünü gösteren bir maket yaptığını sansak da aslında maket falan değil , son bölümde karşılaşacağımız yaratıkmış arkadaşlar . Son bölümde de joker kendini o gibi gösterip Batman'i yine güzel bir tuzağa düşürüyor maalesef arkadaşlar. Ama yine de yaratığın zayıf noktasını bulup bu eziyete bir son veriyor . Bu arada eğer oyunu da oynamayı düşünüyor iseniz size bir tavsiyem var ki buzlayın . Gerekten canınızı da korumaya bakın . Çok can götürebilen bir yaratık şekil değiştirme özelliği var . Adamı deli ediyor . Eğer oynayacaksanız iyi şanslar . 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Yazımı okuduğunuz için teşekkürler . Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyiniz.


0 yorum: