Images

DAEMON Tools Lite İndir.

Merhaba arkadaşlar öncelikle sizlere çok kullanılan ve çok fazla önerilen bir sanal sürücü programını tanıtacağım . Nasıl kullanılacağını , Programın ne işe yaradığını ve Sanal Sürücünün ne demek olduğunu açıklayacağım arkadaşlar . Arkadaşlar öncelikle bu programı Torrent Oyun indiren insanlar kullanır arkadaşlar . Dosyalar iso olarak iner ve Daemon Tools programı açılır . Daemon Tools ile çalıştırılması ile birlikte sanki bilgisayara oyunun CD'sini takmışsınız gibi otomatik olarak açar ve siz de kurulumlarınızı kolayca yapabilirsiniz. Öteki türlü yani Daemon Tools kullanılmadan dosyaları Winrar ile birlikte açıp dosyaların Winrar dosyasından çıkmasını bekleyebilirsiniz . O çok uzun sürüyor yani Daemon Tools işimize gerçekten büyük derecede kolaylık sağlıyor .

>>RESİMLER<<


>>PROGRAMIN KULLANIMI<<

Arkadaşlar aslında çok fazla açıklamaya gerek yok . İndirdiğiniz ".iso" uzantılı dosyayı birlikte aç kısayolunu kullanarak Daemon Tools seçeneğini seçerseniz en fazla 10 saniye içerisinde iso dosyasının içerisindekileri sorunsuzca ve hızlıca kullanabilirsiniz.

>>İNDİRME TALİMATLARI<<

Arkadaşlar indirmek için aşağıdaki resime tıklayınız . Açılan sayfada 5 saniye bekledikten sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna tıklayınız . Ardından açılan sayfada "DOWNLOAD" butonuna tıklayınız ve indirmeniz başlayacaktır.

>>KURULUM TALİMATLARI<<

Arkadaşlar kurulumu çalıştırmanız ve gerekli adımları setup dosyasında takip etmeniz yeterli .



1 yorum: