Images

MINECRAFT - KASMAYI ENGELLEMEK - OPTİFİNE MOD

Merhaba arkadaşlar bu gün çoğu minecraft kullanıcısının büyük sorunlarından biri olan kasma sorununu az da olsa engellemeyi amaçlayan bir programı göstereceğim . Az da desem de yine de lagınızın %75'ini alabilir arkadaşlar . Daha doğrusu bu size bağlıdır çünkü optifine ayarlarını siz ayarlama imkanına sahip olabiliyorsunuz . Bu da sizlere daha iyi bir oyun imkanı sağlayabilir arkadaşlar tabi ki . 

Arkadaşlar serverde bulutları bile isteyip - istememe imkanına sahip olabiliyorsunuz . Çok fazla ayrıntıya giriliyor bu konularda . Açıkçası bunu anlatmam ve anlamanız ve bunu kullanabilmeniz zamanınızı alabilir. İnternetten "optifine mod ayarları" diye aratabilirseniz size en güzel ayarlar gelebilir .

Arkadaşlar aslında oyunda bazı kişiler sırf oyunları güzel görünsün diye de yapıyor . Şimdi sizlere resimler bölümünü açmanın vakti geldi .

>>RESİMLER<<

Arkadaşlar bu aşağıdaki verdiğim resmi biraz daha büyültüp görmeniz daha iyi olur bizce çünkü resmi biraz büyütünce görebiliyorsunuz. Birkaç ayar ile suyun berraklığı.
İşte bir tane daha sizler için güzel görsel paylaşımı.


>>KURULUM TALİMATLARI<<

Öncelikle arkadaşlar "minecraft.jar" dosyamızın "MODLOADER" içeriyor olması lazım. Eğer sizde yoksa internetten araştırabilirsiniz arkadaşlar kurulumu çok basit modloader'in o yönden bir sıkıntınız olmamalı.

Modloader yükledikten sonra (META-İNF adlı dosyanın kurulum yapmadan silinmiş olması gereklidir. Kurulum yaparken optifine dosyaları ile karışmamalı yoksa kurulum düzgün olmamış olur ve oyun siyah ekran olur.) minecraft.jar dosyasının içine  optifine.jar içindeki dosyaları serbest olarak atıyorsunuz. Ve artık oyunu açabilirsiniz .

>>İNDİRME TALİMATLARI<<

Arkadaşlar indirmek için aşağıdaki resime tıklayınız . Açılan sayfada 5 saniye bekledikten sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna tıklayınız . Ardından açılan sayfada "DOWNLOAD" butonuna tıklayınız ve indirmeniz başlayacaktır.


0 yorum: