Images

Left 4 Dead İnceleme.

Merhaba arkadaslar bugun sizler ile birlikte Left 4 Dead adli oyunun incelemesini yapacagiz. Arkadaslar oncelikle sizlere oyunu hissetmeniz acisindan birkac kisa bilgi vermek istiyorum ve ardindan oyun ici video ve resimlerle makalemize baslamak istiyorum. Oyun gercekten VALVE kurulusunun en cok oynanilan oyunlarindan olmasi ile kalmayip en korkutucu oyunlar listesine girebiliyor.

Bu oyunu oynayan oyuncuların çoğunun düşüncesi aslında oyunun korkutucu olmasının en büyük sebebi her şeyin çok ani olmasından kaynaklanıyor ve yine oyuncuların çoğunun düşüncelerinden biri ise Resident Evil serisinden daha iyi olması fakat oyunun yine de geniş bir kitleye dağılmamış olması oluyor.


VALVE kuruluşunun en fazla oynanılan oyunu olması kuruluşun baya ün kazanmasını sağlıyor. Açık konuşmak gerekirse şunu söylemeliyim ki benim de VALVE'yi tanımam Left 4 Dead'ı oynamam ile başladı. VALVE STORE'u da görünce bu adamların çok fazla tanınmadıklarını fakat çok fazla eserleri olduğunu gördüm.


İncelememize birkaç resime bakarak devam edelim.



RESİMLER
(resimlerin üstüne tıkalayarak büyütebilirsiniz.)





Resimlerden gördüğünüz gibi son resim hariç diğer resimlere baktığınızda grafiklerin muhteşem olduğunu görebilirsiniz.

TANITIM VİDEOSU


Oyunu birazcık ayrıntıya açalım. Arkadaşlar oyunun karakterlerinden birazcık sizlere bahsedeyim. Öncelikle oyundaki zombi karakterleri bayağı çeşitli. Hunter ve benzeri yaratıklar var ve bunların birbirinden değişik özellikleri var. Bunlar oyuncuların sinirini bozmak ile bitmiyor ve oyuncuyu bazen sıkabiliyor. Özellikle hunter sizi yakaladığında iş bitiyor. Tamamen oyundan bezip kapatabiliyorsunuz. Oyunun büyük hatalarından birisi ise oyunda bir grup zombinin sizi sıkıştırıp lag yaratması oluyor. Henüz bu sorunu fixleyebilmiş bir insan yoktur. Oyunun yapımcıları da zaten uğraşamaz. Uğraşsa bile insanlara nasıl bu sorunun fixleneceğini anlatana kadar yılları biter zaten.

Yüzeysel olarak bakıldığında oyunun grafikleri , karakterlerin hazırlanışı , güçlerin seviyesi ve benzeri faktörler gayet iyi olması nedeni ile gerçekten kaliteli oyun diyebiliriz.

------------------------------------------------------------------

LÜTFEN
YORUM BÖLÜMÜNE GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRİNİZ

------------------------------------------------------------------
OKUDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

4 yorum: