Images

Harry Potter Deathly Hallows İnceleme.

Merhaba arkadaşlar sizlerle birlikte ne zamandır harry potter oyununun incelemesini yapacaktım. Arkadaslar eger bu oyunu oynadıysanız %100 filmini de izlemiş olmanız gerekir. Gerçekten çok güzel bir seriye sahip olan harry potterin filmi çok tutuldu arkadaşlar. Bence emeklerinin karşılıgını çok iyi bir şekilde aldıklarını düşünuyorum. Keşke devamı da olsaydı ama maalesef bitti. Arkadaşlar ama oyunda kendimi sınırlandırılmış gibi hissettim. Normalde oyun çıkmadan önce hayal edilen sınırlamasız bir oyun olması idi. Maalesef sınırlama çoktu ama. Yanlış hatırlamıyor isem arkadaşlar 8-9 büyümüz vardı ama biz tüm büyüleri hayal etmiştik biraz fazlaya kaçırmış olsak da gerçekten onlar da biraz fazla sınırlama getirmişlerdi . Aklımdan anında 5 puandan 1’ini kırmaya yetti diyebilirim arkadaşlar.

Arkadaşlar grafikler incelenmeye başlanacak olursa gerçekten çok güzel olur çünkü benden puan kazanacakları 2 yerden birisi maalesef. Grafiklerimiz yapılırken zorlanılmışa benziyor arkadaşlar çok emek harcanılmış. Sanırım o da ekipleri biraz geniş diye. Yoksa onu da yapamazlardı ama gerçekten zaten resimlere bakılınca grafikleri anlarsiniz bir de yukarıya video koydum izlemenizi tavsiye ederim. Tabiki oyunun şimdi konusuna atlayacağız ondan sonra birazcık oyunu ezeceğiz çünkü birkaç bug var . Sanırım oyunu biraz fazla kurcaladım. Ama olsun sizlere güzel bir oyun bulana kadar uğraşacağım ve tüm oyunları köküne kadar inceleyeceğim . Birazcık emeğe haksızlık olacak ama yine de olsun.

Arkadaşlar oyunun konusu aslında çok basit. Lord Voldemort adlı kötü adam sınırlarını fazlasınca aşarak iyi büyücüler için çok büyük tehtidler savuruyor arkadaşlar . Ve gereğinden fazlasına aştığı için savaş çıkıyor . Ve kahraman Harry ve Arkadaşları kötüleri tek tek ezip sonunda Voldemort’u öldürüyorlar ve mutlu son . Bildiğimiz kadarıyla da oyun çıkar mı bilmiyoruz ama %100 film serisi bitti arkadaşlar aslında herkez biliyordur ama bazı arkadaşlarımız kendilerini saçmalamaktan alı koyamadıkları için bunu açıkladım . Konu bu arkadaşlar .

Sıra oyun buglarına gelme sırası arkadaşlar. Arkadaşlar bildiğiniz gibi çoğu ve neredeyse tüm oyunlarda bug vardır . Arkadaşlar şu anda benim bildiğim kadarıyla mağaralı bölümde 3. Part’ta ( Savaşta , Spawn bölgesinde ) dörtlü savunma alanında ruh olup uçma yaptığınızda 3 saniye fazla bekliyorsunuz ( Takılıyorsunuz havada . ) . Sadece benim bulduğum kadarı ile bunlar var sadece .




Arkadaşlar sizlerin de gördüğü gibi sadece özgün yazı yazıyoruz . Bu bugu başkalarına bakmadan buldum . Başkalarında bakarak da yazı yazmam arkadaşlar beni ezmeye çalışanlara da malesef bu çok koyuyor ve mantıksız mantıksız yorumlar yazıyorlar. Allah belalarını versin inşallah çünkü ben emek yazı yazıyorum onlar nerelere bakıp ne yazıyorlar linkleri güvenli mi bilemiyorum artik. Arkadaşlar emeğe evet alıntıya hayır !

1 yorum: